Επιστημονική Εκδήλωση Ε.NO.Β.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά την Ε.ΝΟ.Β.Ε για την πρόσκληση και την άρτια οργάνωση της χθεσινής εκδήλωσης, τους αξιότιμους Καθηγητές, Δικαστές και όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν. Συγχαρητήρια στους αξιόλογους συναδέλφους για τις εξαιρετικές τους εισηγήσεις!

Περισσότερα

1/7/2015 Οικογενειακή Διαμεσολάβηση και Διαζύγια @ biscotto coffee+

39791
Το Κέντρο Οικογενειακής Διαμεσολάβησης και εναλλακτικής επίλυσης διαφορών Ελκοιδ, παρουσιάζει το θέμα : "Οικογενειακή διαμεσολάβηση και διαζύγια. Ο ΝΕΟΣ τρόπος επίλυσης διαφορών" με την Θεοδώρα Θανασούλη, Δικηγόρο-Ψυχολόγο.

Περισσότερα

15/5/2015 - Τα Εγκαίνια του Νέου μας Κέντρου

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Νέου χώρου του Κέντρου Ελκοιδ στις 15-5-2015 και μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όσους μας χαροποίησαν με τις ευχές τους και τα καλά τους λόγια!

egkainia

27/5/2015 6:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ για τη Διαμεσολάβηση

Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τη Διαμεσολάβηση, το νέο αυτό θεσμό της εναλλακτικής επίλυσης διαφορών.
Απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών, επαγγελματιών και μη, που θέλουν να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα και τις προοπτικές της Διαμεσολάβησης.
Η Ημερίδα αποτελείται από δύο μέρη:
α. Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί ο θεσμός σε θεωρητικό επίπεδο μέσω ομιλιών, και
β. Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστεί μια προσομοίωση διαμεσολάβησης (σε υπόθεση ιατρικής αμέλειας).
Μετά το πέρας αυτό οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες στην προσομοίωση, θα είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε όσες και όποιες απορίες υπάρχουν.

Διεύθυνση: Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ", Πατριάρχου Γρηγορίου Ε & Νεαπόλεως 27, Αγία Παρασκευή

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/401759466678331/

Η είσοδος είναι δωρεάν.