ΦΑΙΔΩΝ Α. ΖΗΣΗΣ

Δικηγόρος - Διαμεσολαβητής

Ο Φαίδων Ζήσης είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το ADR group Αγγλίας και από το Ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Απόφοιτος του Κολλεγίου Δελασάλ, σπούδασε αρχικά στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (University of Paris I: Panthéon-Sorbonne) από όπου έλαβε τον τίτλο D.E.U.G. και ακολούθως στη Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου έλαβε πτυχίο Νομικής με «Λίαν Καλώς».
Στη συνέχεια παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς μεταπτυχιακό πρόγραμμα διετούς διάρκειας στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ στην Αγγλία (University of Leicester) με αντικείμενο τη Διοίκηση Επιχειρήσεων λαμβάνοντας τον τίτλο ΜΒΑ (Hons 2:2).
Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί ως διαμεσολαβητής για αστικές και εμπορικές υποθέσεις από το ADR group Αγγλίας και από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας ακολούθως τον τίτλο του Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή από το Ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Έχει παρακολουθήσει κύκλους μαθημάτων και λάβει εκπαιδεύσεις στην τεχνική Διαπραγματεύσεων, όπως και Διαχείρισης και Επίλυσης Συγκρούσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Ελλάδα), το University of Michigan's Ross School of Business (ΗΠΑ), το Macquarie Graduate School of Management (Αυστραλία) και το Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.
Από το 2008 εργάζεται ως Δικηγόρος παρέχοντας νομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαμεσολάβησης σε ιδιώτες και εταιρίες. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του IACCM και του ΑΜΒΑ.